Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Зелендін Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Зелендін Ю. Д. Економічна ефективність вирощування цибулі ріпчастої [Електронний ресурс] / Ю. Д. Зелендін // Овочівництво і баштанництво. - 2009. - Вип. 55. - С. 304-309. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2009_55_47
| 2. |
Вітанов О. Д. Адаптивна система виробництва овочів [Електронний ресурс] / О. Д. Вітанов, В. Ю. Гончаренко, Ю. Д. Зелендін, Н. В. Чефонова, Д. В. Іванін, Л. М. Урюпіна // Овочівництво і баштанництво. - 2019. - Вип. 65. - С. 32-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2019_65_5
| 3. |
Куц О. В. Залежність споживання елементів живлення рослинами цибулі ріпчастої від способів зрошення та внесення добрив [Електронний ресурс] / О. В. Куц, Ю. Д. Зелендін, О. Д. Вітанов // Вісник Полтавської державної аграрної академії. - 2013. - № 1. - С. 17-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VPDAA_2013_1_5 За умов Лівобережного Лісостепу України застосування краплинного зрошення на фоні внесення мінеральних добрив врозкид і локально надає можливість одержувати товарну врожайність цибулі ріпчастої на рівні 28,4 - 28,6 т/га. Саме такі елементи технології забезпечують найактивніше використання рослинами цибулі з мінеральних добрив азоту - 26 - 40 %, фосфору - 4 - 6 і калію - 16 - 33 %. З підвищенням рівня урожайності зростає винос елементів живлення. За краплинного зрошення та локалізації внесення добрив споживання елементів живлення на формування одиниці врожаю становить 3,08 кг/т азоту, 1,07 кг/т фосфору та 1,74 кг/т калію.
| 4. |
Вітанов О. Д. Біологічні особливості сортів квасолі овочевої та економічнічна ефективність її вирощування [Електронний ресурс] / О. Д. Вітанов, Т. М. Гарбовська, С. О. Щербина, Л. М. Урюпіна, Ю. Д. Зелендін, Н. В. Чефонова // Овочівництво і баштанництво. - 2019. - Вип. 66. - С. 47-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2019_66_7
| 5. |
Вітанов О. Д. Алелопатичні властивості супутніх культур томата [Електронний ресурс] / О. Д. Вітанов, Ю. Д. Зелендін, Н. В. Чефонова, О. В. Мельник, Д. В. Іванін // Овочівництво і баштанництво. - 2020. - Вип. 67. - С. 39-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2020_67_7
| 6. |
Гарбовська Т. М. Алелопатична взаємодія квасолі овочевої (Phaseolus vulgaris L.) з іншими овочевими рослинами [Електронний ресурс] / Т. М. Гарбовська, Ю. Д. Зелендін, Н. В. Чефонова, В. Ю. Гончаренко // Овочівництво і баштанництво. - 2020. - Вип. 67. - С. 51-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2020_67_8
| 7. |
Вітанов О. Д. Алелопатичні властивості супутніх культур цибулі ріпчастої [Електронний ресурс] / О. Д. Вітанов, Ю. Д. Зелендін, Н. В. Чефонова, О. В. Мельник, Д. В. Іванін, Л. М. Урюпіна // Овочівництво і баштанництво. - 2020. - Вип. 68. - С. 52-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Oib_2020_68_8
|
|
|